Úvod Jídelna Jídelníček

Jídelníček

 

 

JÍDELNÍČEK  MŠ

                 
              Obsahuje
              alergen
12.4.     PONDĚLÍ        
               
přesnídávka:                rohlík, pomazánka z kukuřice, kakao, černý čaj s citronem, ovoce 1,7
polévka:                       žampionový krém       1,7
hlavní jídlo:                 halušky se zelím a slaninou, mošt     1
svačina:        chléb horal, jemný šunkový sýr, mléko, čaj, zelenina   1,7
               
13.4.     ÚTERÝ        
               
přesnídávka:                 moskevský chléb, rozhuda, bílá káva, ranní čaj, zelenina 1,7
polévka:                   mrkvová s těstovinou       1
hlavní jídlo:               zeleninový guláš s červenou čočkou, chléb, džus   1,6,7
svačina:                       selský rohlík, lučina, mléko, čaj, ovoce     1,7
               
14.4.     STŘEDA        
               
přesnídávka:               dalamánek finský, tuňáková pom. s rajčaty, ovocný čaj, ovoce 1,4,7
polévka:                 brokolicová         1,7
hlavní jídlo:   čevabčiči, brambor, obloha, minerálka     1,3
svačina:                        cereálie, mléko, čaj, ovoce       1,7
               
15.4.     ČTVRTEK        
               
přesnídávka:                 chléb lužan, pom. z klíčků mungo,mléko,jahodový čaj, zelenina 1,7
polévka:                       fazolová         1
hlavní jídlo:                   kuřecí maso po indicku, dušená rýže, džus    
svačina:                         chléb šumava, máslo, plátkový sýr, mléko, čaj, ovoce   1,6,7
               
16.4.     PÁTEK        
               
přesnídávka:                vločková kaše s jablky, mléko, vanilkový čaj, ovoce 1,7
polévka:                        zeleninová s jáhly       9
hlavní jídlo:                  zbruf, špagety, strouhaný sýr, džus     1,7
svačina:                        knuspi, zeleninové žervé, mléko, čaj, zelenina   1,7
               
               
Konkrétní obsah obilovin a skořápkových plodů Vám sdělíme na požádání ve školní kuchyni.
vedoucí kuchařka:    Bartošová Gabriela        
vedoucí ŠJ:                 Tluková Alena          
Změna jídelníčku vyhrazena.          

 

             
               
                 
     
               
               
               
             
               
             
             

 

 

JÍDELNÍČEK  ZŠ              
                 
               
              Obsahuje
5.4.     PONDĚLÍ     alergen
               
polévka:              
hlavní jídlo:     VELIKONOCE      
pití:              
               
               
6.4.     ÚTERÝ        
               
polévka:   luštěninová        
hlavní jídlo:   obalované rybí prsty, brambor, salát coleslaw   1,3,7
pití:              
               
               
7.4.     STŘEDA      
               
polévka:   uzená s hráškem a rýží      
hlavní jídlo:   bavorské vdolky       1,3
pití:              
               
               
8.4.     ČTVRTEK      
               
polévka:   zelná s bramborem       7
hlavní jídlo:   těstoviny po italsku s kuřecím masem   1
pití:              
               
               
9.4.     PÁTEK        
               
polévka:   zeleninová s kroupami     1,9
hlavní jídlo:   poděbradské maso, houskový knedlík   1,3,7
pití:              
               
               
Konkrétní obsah obilovin a skořápkových plodů Vám sdělíme na požádání ve školní kuchyni.
vedoucí kuchařka: Bartošová Gabriela        
vedoucí ŠJ:    Tluková Alena        
Změna jídelníčku vyhrazena.          
             
               

 

              Obsahuje
12.4.     PONDĚLÍ     alergen
               
polévka:   žampionový krém       1,7
hlavní jídlo:   halušky se zelím a slaninou     1
pití:   černý čaj s citronem, voda   ovoce  
               
13.4.     ÚTERÝ        
               
polévka:   mrkvová s těstovinou     1
hlavní jídlo:   zeleninový guláš s červenou čočkou, chléb   1,6,7
pití:   mléko, džus, voda       7
               
14.4.     STŘEDA      
               
polévka:   brokolicová       1,7
hlavní jídlo:   čevabčiči, brambor, obloha     1,3
pití:   ovocný čaj, voda        
               
15.4.     ČTVRTEK      
               
polévka:   fazolová         1
hlavní jídlo:   kuřecí maso po indicku, dušená rýže    
pití:   mléko, džus, voda     ovoce 7
               
16.4.     PÁTEK        
               
polévka:   zeleninová s jáhly       9
hlavní jídlo:   zbruf, špagety, strouhaný sýr     1,7
pití:   vanilkový čaj, voda        
               
               
               
Konkrétní obsah obilovin a skořápkových plodů Vám sdělíme na požádání ve školní kuchyni.
vedoucí kuchařka: Bartošová Gabriela        
vedoucí ŠJ:    Tluková Alena        
Změna jídelníčku vyhrazena.