Úvod Jídelna Jídelníček

Jídelníček

 

JÍDELNÍČEK ZŠ              
              Obsahuje
17.2.     PONDĚLÍ     alergen
               
polévka:   drožďová jemná       1
hlavní jídlo: kuřecí maso po indicku, dušená rýže   1,7
pití:   mléko, černý čaj s citronem a medem, voda ovoce 7
               
               
18.2.     ÚTERÝ        
               
polévka:   bramborová se zeleninou     1,9
hlavní jídlo: cizrna na zelenině        
dezert:   pudink s tvarohem       7
pití:   džus, voda        
               
               
19.2.     STŘEDA      
               
polévka:   rajská s tarhoňou       1
hlavní jídlo:   bílá klobása, šťouchaný brambor, salát coleslaw   7
pití:   jahodový čaj, voda        
               
               
20.2.     ČTVRTEK      
               
polévka:   kuřecí se zeleninou       1,9
hlavní jídlo: milánské špagety, strouhaný sýr   1,7
pití:   mléko, džus, voda     ovoce 7
               
               
21.2.     PÁTEK        
               
polévka:   mrkvová s těstovinou     1
hlavní jídlo: vepřový vrabec, červené zelí, houskový knedlík   1,3
pití:   ranní čaj, voda        
               
               
Konkrétní obsah obilovin a skořápkových plodů Vám sdělíme na požádání ve školní kuchyni.
vedoucí kuchařka: Bartošová Gabriela        
vedoucí ŠJ:    Tluková Alena        
Změna jídelníčku vyhrazena.          
             
               
             
               
 
               
             

 

 

JÍDELNÍČEK MŠ              
 
                Obsahuje
17.2.     PONDĚLÍ       alergen
                 
přesnídávka:                luštěninový rohlík, pomaz. z kukuřice, kakao, černý čaj s citr. a medem, ovoce 1,7
polévka:                       drožďová jemná         1
hlavní jídlo:                 kuřecí maso po indicku, dušená rýže, mošt   1,7
svačina:                       toustový chléb, sýr veselá kráva, mléko, čaj, zelenina 1,7
                 
18.2.     ÚTERÝ          
                 
přesnídávka:                 slunečnicový chléb, rozhuda, bílá káva, čaj, zelenina 1,7
polévka:                   bramborová se zeleninou       1,9
hlavní jídlo:               cizrna na zelenině, džus        
svačina:        pudink s tvarohem, piškot, mléko, čaj, ovoce   1,7
                 
19.2.     STŘEDA        
                 
přesnídávka:               ovocný kefír, maková houska, jahodový čaj, ovoce   1,7
polévka:                 rajská s tarhoňou         1
hlavní jídlo:   bílá klobása, šťouchaný brambor, salát coleslaw, minerálka 7
svačina:                        cereálie, mléko, čaj, ovoce       1,7
                 
20.2.     ČTVRTEK        
                 
přesnídávka:                 pětizrnný chléb s jáhly, rybí pomazánka, bylinný čaj, zelenina 1,4,7
polévka:                       kuřecí se zeleninou       1,9
hlavní jídlo:                   milánské špagety, strouhaný sýr, džus     1,7
svačina:                         veka grahamová, lučina, mléko, čaj, ovoce   1,7
                 
21.2.     PÁTEK          
                 
přesnídávka:                jáhlová kaše s ovocem, mléko, ranní čaj, ovoce   7
polévka:                        mrkvová s těstovinou       1
hlavní jídlo:                  vepřový vrabec, červené zelí, houskový knedlík, džus 1,3
svačina:                        knuspi, jemný tavený sýr, mléko, čaj, zelenina   1,7
                 
                 
Konkrétní obsah obilovin a skořápkových plodů Vám sdělíme na požádání ve školní kuchyni.
vedoucí kuchařka: Bartošová Gabriela          
vedoucí ŠJ:                 Tluková Alena          
Změna jídelníčku vyhrazena.