Informace
Kontakty
Vedoucí školního stravování: Martina Musilová, hospodarka@skola-straz.cz, 702 095 382
Školní jídelna: 606 046 133
Platba stravného
- zálohové platby za stravování jsou bezhotovostní do 15. dne aktuálního měsíce
- platba v hotovosti vždy poslední dva pracovní dny v měsíci na následující měsíc
- vedoucí jídelny vede evidenci přihlášené i odhlášené stravy
- vyúčtování rozdílů se provádí jednou za školní rok k 30. 6. daného roku
- platba stravného se provádí bankovním převodem nebo složením hotovosti na účet ZŠ
- číslo účtu 20108-986011389/0800
- pokud nebude úhrada provedena v termínu splatnosti, nebo nebude dostatečná, žák nebude stravován
Kompletní evidenci přihlášených strávníků zajišťuje hospodářka školy od pondělí do pátku, v době 7.30 do 13.00.
Odhlašování obědů
- telefonicky vedoucí školní jídelny 702 095 382 v případě nepřítomnosti - jídelna 606 046 133 ,
- nebo mailem hospodarka@skola-straz.cz ještě ten den ráno do 8.00 hodin
Cena stravného
- 1. stupeň (do 10 let) 26 Kč/1 oběd
- 2. stupeň (11 až 14 let) 28 Kč/1 oběd
- 3. stupeň (nad 15 let) 30 Kč/1 oběd
- cizí strávníci 65 Kč/1 oběd
- Důchodce s trvalým pobytem ve Stráži nad Nisou- 40 Kč/1 oběd
- Směrnice - ceny stravného
Výdej obědů
- od 11.40 do 14.00 hodin pro žáky a zaměstnance školy
- od 12.10 do 12.30 hodin výdej obědů pro cizí strávníky
- cizí strávníci, kteří v jídelně neobědvají si oběd vyzvednou na vyhrazeném místě v jídlonosiči (jídlonosiče vyžadujeme čistě vymyté)
- v případě nemoci dítěte je možné si první den nemoci vyzvednout oběd ve ŠJ do čistých nosičů od 12.00 do 12.30
- ostatní dny, po které bude dítě nemocné, je nutné obědy odhlásit (vyhláška č. 107/2005 Sb)
Alergeny v potravinách
- podle nařízení EU č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům, které nabývá účinnosti dnem 13. 12. 2014, se musí každý spotřebitel-strávník dozvědět, zda se v potravině-pokrmu vyskytují nějaké alergeny.
- součástí nařízení je také přesný seznam látek nebo produktů vyvolávajících alergie nebo nesnášenlivost.
- od 15. 12. 2014 budeme proto uvádět výčet těchto látek-alergenů pod odpovídajícím číslem na každém našem jídelníčku u každého pokrmu.